Dominique GRUHIER
Mooie robijnrode kleur met paarse reflecties.
Framboos en kers, Sichuan peper, gerookt, amandel, humus, mineraal en leisteen.
Fris en kwijlend in de mond, cacaotannines, licht verteerbaar. Levendige wijn en fruit. De minerale en frisse smaken gaan heerlijk samen met gevogelte, varkensvlees, een been van 7 uur ...
Verouderingspotentieel: 5 tot...
Franse wijnen
De belangrijkste druivensoorten van Franse wijnen verenigen 10 regio's : Elzas, Bourgondië, Champagne, Loirevallei, Languedoc-Roussillon, Rhônevallei, Beaujolais, Zuidwest, Bordeaux, Provence
Franse wijnen
Er zijn 5 producten.
Dominique GRUHIER
Mooie diepe kleur, robijnrood met paarse reflecties.
Zeer fijne, subtiele en elegante neus. Vers rood fruit, zeer zacht gekruid, bloemige peper, melkchocolade, amandel, verbena en munt.
Kwijlende mond, vol, rijkelijk en heerlijk. Erg lang.
Fijne en complexe wijn Zijn delicatesse zal harmoniëren met eend, lam, epoisses ... ...
Dominique GRUHIER
Fruitige en kruidige rode wijn, typisch voor de streek, diepe robijnrode kleur, mooie lengte in de mond met een goede materiaalbalans.
Past goed bij rood en gegrild vlees, wildvogels, lamsvlees, gegrild vlees, kazen.
Druivensoort : Pinot Noir
Dominique GRUHIER
Exotisch fruit, citrusvruchten, bloemen, gedroogd fruit, geroosterde en kruidige tonen worden onthuld op deze complexe wijn en heel open.
Mooie aanval, zeer ruim en kwijlend. Vol en lang gehemelte.
Een geweldige witte wijn uit Bourgondië.
Lekker bij wit vlees, vis in een romige en fijn gekruide saus, een verse kaas ... ...
Dominique GRUHIER
Zeer fijne en complexe neus op geel fruit, citrusvruchten en gedroogd fruit.
Geroosterde en minerale tonen. Vol, lang gehemelte en de afdronk is kwijlend. Zeer fijne en complexe Chablis.
De kracht van deze wijn maakt het mogelijk om te combineren met alle soorten vis, gegrild of in saus, met kreeft maar ook met wit vlees en geraffineerde kaas. ...